Jobba med oss

Är du social, strukturerad och gillar film och festligheter? Eller är du fotograf och vill fånga filmmagin på invigningen och röda mattan? Då är du den vi söker!

Branschkoordinator

Ansökan innehållande CV och kort personligt brev skickas till info@ciff.se

Carl Film Forum är ett branschevent som hålls parallellt med filmfestivalen 26–27 augusti. Vi söker nu branschkoordinator.
 
Du har en god administrativ förmåga, kan arbeta självständigt och stresstålig. I arbetsuppgifterna ingår att kontakta moderatorer, panelmedlemmar, koordinera seminarier samt arbeta med genomförandet på plats. Du hanterar engelska väl i både tal och skrift. Intresse för och kunskap om film och filmbransch är meriterande.
 
Anställningen är 1 månad heltid med start 29 juli, baserat på festivalkontoret i Karlskrona. 
Lön enligt överenskommelse. 
Ansökningar behandlas löpande.

Gästkoordinator

Ansökan innehållande CV och kort personligt brev skickas till info@ciff.se
  
Carl International Film Festival söker nu en gästkoordinator med start omgående.
 
Filmfestivalen bjuder in gäster hela världen att komma till Kalrksorna under festivaldagarna Nu söker vi en koordinator för våra gäster. Du har en god administrativ förmåga, servicevana, bra känsla för schemaläggning och är stresstålig. I arbetsuppgifterna ingår att boka flyg- och tågbiljetter, administration av hotellrum och planering av festivalgästernas vistelse på festivalen. Du hanterar engelska väl i både tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.
 
Anställningen är 1,5 månad heltid med start omgående, baserat på festivalkontoret i Karlskrona. 
Lön enligt överenskommelse. 
Ansökningar behandlas löpande.

Festivalfotografer

Vi söker efter festivalfotografer som kan hjälpa oss att dokumentera andra upplagan av Carl International Film Festival! Är du intresserad? Skicka ett mail till helena@ciff.se för att anmäla ditt intresse tillsammans med exempel på tidigare bilder.

Volontär på Carl International Film Festival

Bli volontär under Carl International Film Festival 23-28 augusti, 2019! Som volontär får du inblick i arbetet bakom kulisserna på festivalen. Att vara volontär under CIFF är ett unikt tillfälle att upptäcka och att utveckla dina egna färdigheter på olika områden enligt dina önskemål och intressen.

Som volontär får du en ackreditering som ger dig tillgång till alla filmer och evenemang i mån av plats. Du kan jobba precis hur mycket och lite du vill!

Skicka ett mail till helena@ciff.se för att anmäla dig intresse. Ange följande i e-postmeddelandet:

  • Namn
  • Födelsedatum
  • E-post
  • Telefon
  • Kortfattat varför du vill volontära på Carl International Film Festival 2019


Märk mejlet ”Volontär”.