Jobba med oss

Ansökan med CV tas emot för samtliga uppdrag via e-post till info@ciff.se. Rekrytering sker löpande.

 

ARVODERADE UPPDRAG

 

GÄSTASSISTENT

Assistans av gästkoordinator under festivaldagarna 8-13 september med bas på festivalens hotell Scandic Karlskrona. Vi söker dig som har känsla för service och god koordineringsförmåga. Arvode enligt överenskommelse.

 

VISNINGSASSISTENT

Samordning av filmvisningar och biljettförsäljning under festivalen på Biostaden, samt hjälp vid festivalens invigningsvisning på Karlskrona Konserthus, Varierade arbetstider 8-13 september, huvudsakligen eftermiddagar och helger. Arvode enligt överenskommelse.

 

EVENTASSISTENT

Samordning av och assistans vid festivalens samtal och event såsom seminarium, quiz, utomhusbio, med mera. Varierade arbetstider 8-13 september, huvudsakligen lördagen den 9 september. Arvode enligt överenskommelse.

 

 

FESTIVALFOTOGRAFER

Vi söker nu festivalfotografer som kan hjälpa oss dokumentera och föreviga den första upplagan av Carl International Film Festival! Är du intresserad? Skicka ett email till info@ciff.se för att anmäla ditt intresse tillsammans med exempel på foton du tidigare tagit.

 

VOLONTÄR

Bli volontär under Carl International Film Festival 2017 mellan den 8-13 september i Karlskrona! Som volontär får du inblick i arbetet bakom kulisserna på festivalen. Att vara volontär under CIFF är en unik möjlighet att möta andra delar av världen och att utveckla egen kompetens inom olika områden efter önskemål och intresse.

Som volontär får du en ackreditering som ger dig tillgång till samtliga filmvisningar och event i mån av plats. Självklart får man jobba precis hur mycket och lite man vill! Vid jobb längre pass bjuder festivalen på förfriskningar.

Skicka ett email till info@ciff.se för att anmäla ditt intresse om att vara volontär! Skriv följande i emailet:

  • Namn
  • Födelsedatum
  • Email
  • Telefon
  • Kortfattat varför du vill vara volontär under Carl International Film Festival 2017