Jobba med oss

Festivalproducent

Carl international Film Festival söker en festivalproducent. Som festivalproducent är du med och leder arbetet med festivalens genomförande, ansvarar för utveckling och kontakt av festivalens partners, har produktionsansvar för festivalens evenemang och platser och är även med och utvecklar delar av festivalens innehåll och struktur.

Vi söker en driven, flexibel, kreativ och initiativrik person som har god samarbetsförmåga med erfarenhet av projektledning. Meriterande är tidigare arbete inom film. Goda kunskaper i engelska i tal och skrift krävs. Körkort är meriterande.

Carl International Film Festival är en filmfestival med bas i Karlskrona. Filmfestivalen vill verka för öppenhet, frihet och fred med särskilt fokus på ny film från Östersjöregionen och filmskapare som arbetar för detta. Utöver filmvisningar presenteras även ett program med seminarier, event, utomhusvisningar och festivalens branschplattform Carl Film Forum.

Tjänsten är en projektanställning på 100 % som varar från 1 februari till 30 september med möjlighet till förlängning. Helg och kvällsjobb förekommer i perioder. Tjänsten är huvudsakligen placerad i Karlskrona.

Skicka ett personligt brev inklusive CV till jobb@ciff.se senast 26 januari. Ansökningarna behandlas löpande.