Festival 2018

Mellan den 24 – 29 augusti presenteras den andra upplagan av Carl International Film Festival i Karlskrona. Under festivalen visas film från hela världen och internationella filmgäster besöker Karlskrona för att möta både publik och bransch.

Festivalen har ett fokus på ny film från Östersjöregionen som presenteras i ett huvudprogram med en lång spelfilm eller dokumentärfilm från vardera land (Tyskland, Danmark, Norge, Sverige, Finland, Estland, Lettland, Litauen, Ryssland och Polen).

Utöver filmvisningar presenterar även ett program med event, seminarier, utomhusvisningar och festligheter.

Parallellt presenteras festivalens forum Carl Film Forum (CFF) där filmbransch från hela regionen välkomnas för att mötas, nätverka och ta del av samtal och föreläsningar om samproduktion, finansiering och filmsamarbete kring Östersjön.

Festivalprogrammet presenteras i sin helhet första veckan i augusti 2018.

 

Filmanmälan 2018

Är du intresserad av att anmäla din film till Carl International Film Festival 2018? Skicka ett email till info@ciff.se senast 20 maj, så återkommer vi med mer information om hur anmälan går till.
Vänligen notera att vi endast tar emot lång spelfilm och dokumentärfilm. Vi tar inte emot filmanmälningar för filmer producerade före 2017.