Registrering

För att delta i branschaktiviteterna måste du registrera dig. Du kan läsa mer om program och innehåll om festivalens branschaktiviteter under Carl Film Forum. Registreringen är öppen för yrkesverksamma inom film och tv, fiktions- och filmturism, representanter från turistsektorn, intressenter och politiker, destinationsutvecklare, app- och transmediautvecklare. Genom en registrering får du även tillgång specialpriser på hotellrum under festivalen.

Registrera dig här!

Klicka här för att fylla i ackrediteringsformuläret och köpa Early bird-ackrediteringen.

Carl Film Forum 2018

Med en ackreditering till Carl Film Forum får du tillgång till alla aktiviteter och programpunkter som ingår i Carl Film Forum under Carl International Film Festival 2018. Ackrediteringen kommer också att ge dig tillgång till samtliga filmvisningar under filmfestivalen. Carl Film Forum hålls den 28 augusti med ett antal branschrelaterade seminarier.

Ackrediteringen inkluderar följande:

  • CIFF medlemskap
  • tillgång till alla aktiviteter under Carl Film Forum 2018
  • lunch och förfriskningar under forumdagen
  • fri tillgång till alla filmvisningar i mån av plats under festivalen och evenemang

Early bird-pris tom 31 juli: 700 SEK (apx €70)

Late bird-pris from 1 aug: 900 SEK (apx €90)

Early bird-pris tom 31 juli + branchfesten 995 SEK (apx €95)

Branchfesten

Som gäst på Carl Film Forum 2018 får du också möjligheten att köpa biljett till CIFFs branschfest och prisutdelning i The Baltic Sea Film Competition. Till detta VIP event bjuder CIFF in såväl företagare och politiker som festivalens företagspartners och gäster på Carl Film Forum. I biljetten ingår mingelbuffé och ett glas bubbel. Kvällen kommer att bestå av röda mattan, mingel och prisutdelning i Baltic Sea Film Competition.

Early bird-priser gäller t.o.m 31/7.

Hotell

I samarbete med Scandic Hotell Karlskrona och Clarion Collection Hotel Carlscrona kan festivalen erbjuda rabatterade priser för festivalgäster.

Scandic Hotell Karlskrona: För att boka dessa rum skicka ett mail till karlskrona@scandihotels.com med koden CIFF 240818 och registrera dig. Garanti bokning med ett kreditkort. Du kan också ringa +46 455-372000.

Enkelrum 1090 SEK (ca 109 €)
Dubbelrum 1190 SEK (ca 119 €)

Clarion Collection Hotel Carlscrona: För att boka rum, använd kampanjkoden ”CIFF” för 10% rabatt mellan 24-29 / 8, 2018.